IKC Johan Willem Friso

Adresgegevens

U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of
een mail versturen naar info@jwfschool.nl

C. Fabritiusstraat 21, 8932 HN Leeuwarden.
Telefoon: 058-2127623

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

PCBO Leeuwarden en omstreken

Onze school is onderdeel van de vereniging PCBO Leeuwarden en omstreken. Hieronder een korte uitleg waar zij voor staan.

Optimaal onderwijs en maatwerk

Op bereikbare en toegankelijke scholen, waar iedereen in het team oprechte aandacht heeft voor iedere leerling. Dit alles kenmerkt de 18 basisscholen van PCBO Leeuwarden en omstreken. 13 ervan vindt u goed verspreid over Leeuwarden, de andere in Wirdum, Grou, Akkrum, Aldeboarn en Tersoal. Op al deze scholen werken professionele onderwijsmensen met grote betrokkenheid én met veel plezier aan kennis, vorming en vaardigheden.
Onze missie is om vanuit een christelijke identiteit hoogwaardig, innovatief en gedegen onderwijs te verzorgen, met aandacht voor de talenten van ieder kind.

Identiteit en kwaliteit

PCBO Leeuwarden e.o. is een protestants christelijke schoolvereniging. Dit betekent, dat wij onze normen en waarden baseren op de christelijke traditie. We laten ons inspireren door verhalen uit de Bijbel, die we gebruiken als leer- en spiegelverhalen. Dat zijn onze uitgangspunten voor het samen leven en werken in onze schoolorganisaties en in de begeleiding van de kinderen. Zo geven we ze houvast om te kunnen functioneren in een snel veranderende samenleving. Met oprechte aandacht willen we voor elke leerling betekenisvol zijn. Zo versterken identiteit en kwaliteit elkaar!

Voor meer informatie over PCBO Leeuwarden e.o. kijk op de website.


Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen door Inspectie

Het rapport van de inspectie staat inmiddels online en is te vinden op de site van de onderwijsinspectie.

klik hier voor het onderdeel over IKC JWF.