IKC Johan Willem Friso

Adresgegevens

U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of
een mail versturen naar info@jwfschool.nl

C. Fabritiusstraat 21, 8932 HN Leeuwarden.
Telefoon: 058-2127623

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Contactmomenten

We vinden het belangrijk een goede band te creëren en te onderhouden met onze ouders. Gedurende het schooljaar zijn er vele ontmoetingen en contacten met ouders.

Kennismakingsavond

Aan het begin van het schooljaar wordt er een kennismakingsavond georganiseerd. U kunt kennismaken met de leerkrachten en tevens wordt er informatie gegeven over het onderwijsprogramma en de activiteiten die dat jaar plaatsvinden.

Openbare lessen

In de maand november kunt u een kijkje nemen in onze groepen. Zo kunt u zien hoe uw kind in de klas is, welke sfeer er in de klas is en hoe een lesdag eruit ziet. Veel van onze ouders zien deze openbare lessen als een waardevolle toevoeging.

10-minutengesprekken

Drie keer per jaar worden er 10-minutengesprekken georganiseerd. De eerste vinden in september plaats. Dit zijn de zogenaamde ‘omgekeerde’ 10-minutengesprekken. Ouders vertellen over hun kind, wat zijn de hobby’s, wat zijn de kwaliteiten van het kind, waar moet de leerkracht op letten, etc. De volgende 10-minutengesprekken vinden plaats in februari en juni. In deze gesprekken worden o.a. de resultaten van de kinderen besproken.

Ouderavond

In januari en juni vinden de ouderinfo-avonden plaats. Deze worden in samenwerking met de ouderraad georganiseerd. Hierbij wordt er elke keer weer een nieuw onderwerp uitgekozen.
Dat dit een goede manier is, blijkt uit het feit dat er altijd een hoge opkomst bij deze avonden is. We prijzen ons gelukkig met zulke betrokken ouders.


Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen door Inspectie

Het rapport van de inspectie staat inmiddels online en is te vinden op de site van de onderwijsinspectie.

klik hier voor het onderdeel over IKC JWF.