IKC Johan Willem Friso

U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of
een mail versturen naar info@jwfschool.nl

C. Fabritiusstraat 21, 8932 HN Leeuwarden.

naam:
ik heb:
kind(eren) op school
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.

sluiten

Samenwerking school en Sinne

Sinne kinderopvang is een organisatie die opvang verzorgt voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Tevens verzorgen zij de speelleergroepen, in 2013 overgenomen van de gemeentelijke peuterspeelzalen.

Bij Sinne is een duidelijk pedagogisch beleid opgesteld en een voedingsbeleid. School en opvang zorgen voor afstemming van het beleid.

De buitenschoolse opvang verzorgt een activiteitenprogramma. In dit programma is aandacht voor de “schijf van vijf”. Dit betekent dat er binnen het aanbod van het naschoolse programma aandacht is voor activiteiten op cognitief, communicatief, beeldend-creatief, sociaal en motorisch/zintuigelijk vlak.

Dit wordt aangegrepen om ook in ons IKC verder te ontwikkelen en aan te bieden aan alle kinderen.

(meer over dit onderwerp)